Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v7

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Golvläggare i Jönköping

Här hittar du golvläggare i Jönköping. Golvläggare.nu används av företag, privatpersoner och organisationer som vill kunna ta in flera offerter samtidigt från experter på golvläggning och golvrenovering som kan göra allt från golvslipning, mattläggning, renovering av parkettgolv, med mera, i Jönköping med omnejd. 

Det finns många golvläggare Jönköping, men vi vet att det kan vara krångligt att hitta de mest prisvärda och kunniga. Därför har vi gjort det enkelt att be om offerter genom ett kontaktformulär som vi erbjuder här på sidan. Vi samarbetar med ett företag som har en mängd skickliga hantverkare i sin databas och som matchar din förfrågan med rätt kompetens. 

När du skickat in din kostnadsfria förfrågan kommer upp till fem golvläggare i Jönköping att återkomma till dig med sina offerter, där du också får mer information om firmorna, tidigare kundomdömen, med mera. Sedan väljer du i lugn och ro det alternativ som du tycker matchar dina kriterier bäst.

Vilken typ av jobb kan jag få hjälp med?

Golvläggning förknippar vi oftast med att lägga ut ett trägolv eller laminatgolv, men begreppet inbegriper de flesta golvrelaterade tjänster. Allt från att lägga heltäckningsmatta i sovrummet till att byta plastgolv i badrummet eller slipa det gamla plankgolvet så att det blir som nytt är tjänster som du kan ansöka om här.

Kika gärna på vad andra kunder har ansökt om för typer av arbete (längst ner på sidan), så ser du att det är ett mycket brett spann av golvarbeten som går att få utförda genom oss.

Golvläggning ger rätt till ROT-avdrag

En av de viktigaste aspekterna när det kommer till golvläggning är förstås priset, vilket är ännu en anledning till att det är så viktigt att ta in flera offerter samtidigt från olika firmor. Grundpriserna kan faktiskt skilja sig en del åt mellan olika golvläggare. 

Golvläggning är även en typ av arbete som ger dig rätt till ROT-avdrag, vilket gör att priset du betalar för arbetet blir 30 procent mindre. Det allra vanligaste är att ROT-avdraget, liksom momsen, redan är inkluderat i prisförslaget som du får från golvläggarna i Jönköping, men ta en extratitt när du får ta del av kostnaderna.

Vår tjänst kostar ingenting att använda och du förbinder dig inte till att anlita någon av de golvläggare som hör av sig till dig. Men om du gör det så kan du vara trygg i att du väljer mellan några av de bästa och mest prisvärda golvläggarna i Jönköping! 

Lycka till med din golvläggning!

Våra senaste förfrågningar

Maria bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Offert önskas för borttagning av en heltäckningsmatta (ca 10m2), och läggning av klickgolv istället, samt läggning av klinkers i ett toalettrum (ca 3m2) där det i nuläget ligger en plastmatta.

gunnar bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Vi har ett nybyggt rum, 18 kvadratmeter där vi om ca två veckor vill lägga klinker på golvet och kakel väggen. Kan ni hjälpa till och till vilken ungefärlig kostnad?

Hälsn Gunnar Norstedt, Gärdsläsa nära Väderstad tel 0704848548

Zin bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Rivning av gammalt golv + nytt golv läggning. Vi kan stå för golvet och material själva och vill endast ha hjälp med arbetet. Lägenheten är 55kvm men det är inte hela lägenhetens yta som ska bytas, jag vet dock inte exakt kvm men gissar på…

Therese bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Byta våtrumsmatta i tvättstuga ca 10 kvm

Kristina bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Lägga in våtrumsmatta yta ca 4 m2 i Jokksjaour Tärna

Michael bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Ta bort gammalt tarkettgolv och lägga nytt klickgolv (vinyl). Övervåning på en villa 3 sovrum och en hall. Samma golv i alla rum. Ca 40-45 kvadratmeter. Byta trösklar och lister. Ev. Nya dörrar.

Sven-Erik bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Mitt badrum behöver ny matta på vägg och golv. Det är 3x2m och en takhöjd på 2,4m.

Adel bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Hej
Jag tänker byta golvet i mitt vardagsrum. Det är på ca. 18 m2. Hur mycket blir priset?
Hälsningar
Adel Soheil
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.