Golvläggare i Linköping

Här hittar du entreprenörer som erbjuder golvläggning i Linköping. Golvläggare.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från experter på golvläggning och golvrenovering som kan göra allt från golvslipning, mattläggning, renovering av parkettgolv mm i Linköping med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder golvläggning i Linköping som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer du beskriver dinna önskemål ju enklare blir det för entreprenörer inom golvläggning i Linköping att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika golvläggare Linköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Joachim bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Lägga laminatgolv på 12 kvm.
 • Charlotte bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Lagga klinker for 40 kvadrat for tvattstuga i kallare. Vi har klinker redan.
 • Seppo bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Plastmatta under kyl o frys
 • Ankie bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Lägga nytt golv i vår hall ca 13 kvm vi köper golv och lister själva . Nu är där parket men tänkte lägga det nya golvet över parketten .
 • Björn bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  ny badrumsmatta
 • Jolanta bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Byte av parkettgolv i hallen, ca 15 kvm
 • Fredrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Lägga nytt golv i hall ca 8m2.
 • Sven-G bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Vi behöver hjälp med att lägga golv i ett källarrum. Rummet är på ca 12 m2. Ena halvan har kvar rester av målning. Andra halvan har haft plastmatta som vi tog bort för ett par månader sedan.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.