Pris för golvläggare

Priset för att anlita en golvläggare beror självklart på hur stor yta du ska lägga om, vilket typ av golv du vill lägga och om du själv står för material eller om du vill att hantverkaren skall inhandla detta åt dig.

Dock så behöver inte kostnaden bli så väldigt stor eftersom ett golv ofta kan gå ganska snabbt att lägga. Det bästa sättet för att ta reda på hur mycket just din golvläggning kommer kosta är att använda vårt formulär och beskriva dina behov så utförligt som möjligt. På detta sätt kommer du få prisförslag från upp till fem olika hantverkare och det blir lätt för dig att kontakta respektive hantverkare för att diskutera upplägget och sedan välja den golvläggare som känns bäst för dig.

Våra senaste förfrågningar

 • Stellan bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Laminatgolv i kök på ca. 4kvm. Ta bort tröskel och foder.
 • Melina bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Hej,

  Vi behöver hjälp att lägga om golvet i vår hall och vårt kök. Denna yta sitter ihop och är max 15m2 (mer exakta mått kommer). I dagsläget ligger ett hårt schackrutigt golv och vi vill byta detta till ett stengolv (klinker). Vi är intresserade av...
 • Håkan bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Jag söker en hantverkare som kan hjälpa mig att lägga in en ny våtrumsmatta i tvättstuga samt att byta ut golvbrunn. Rummet är cirka 8 kvm och det ligger en våtrumsmatta på plats idag
 • Hanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Vi är intresserad av en erfaren golvläggare för att initialt lägga fiskbensparkett med fris kök 40m2 + vardagsrum 20m2. Kommer läggas på golvvärme. Där efter tillkommer golvläggning av kontor, hall och sovrum.
 • Jeanette bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Önskar hjälp med att lägga ny våtrumsmatta i badrum. Storlek på golvet är 1,60 x 1,20 cm.
 • Ola bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Ny plastmatta (ovanpå befintlig eller först ta bort den gamla?) i wc/dusch ca 4 m2.
  Mölnlycke
 • Edmond bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Nyproduktion utav tvåplans villa på 184 kvm. Jag skulle vilja ha offert på vad det kostar att lägga ca 165 kvm parkett utav Tarkett Rumba Milkey White (3-stav). Material, arbete samt täckning av golv ska ingå i priset.
 • Torbjörn bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Jag skulle vilja ha plastmatta lagd i vår trapp till övervåningen. Trappen är svängd 180 grader och har 14 trappsteg. bredd 820 cm.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.