Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v7

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Golvläggare i Stockholm

Här hittar du golvläggare i Stockholm. Golvläggare.nu används av företag, privatpersoner och organisationer som vill kunna ta in flera offerter samtidigt från experter på golvläggning och golvrenovering som kan göra allt från golvslipning, mattläggning, renovering av parkettgolv, med mera, i Stockholm med omnejd. 

Det finns många golvläggare Stockholm, men vi vet att det kan vara krångligt att hitta de mest prisvärda och kunniga. Därför har vi gjort det enkelt att be om offerter genom ett kontaktformulär som vi erbjuder här på sidan. Vi samarbetar med ett företag som har en mängd skickliga hantverkare i sin databas och som matchar din förfrågan med rätt kompetens. 

När du skickat in din kostnadsfria förfrågan kommer upp till fem golvläggare i Stockholm att återkomma till dig med sina offerter, där du också får mer information om firmorna, tidigare kundomdömen, med mera. Sedan väljer du i lugn och ro det alternativ som du tycker matchar dina kriterier bäst.

Vilken typ av jobb kan jag få hjälp med?

Golvläggning förknippar vi oftast med att lägga ut ett trägolv eller laminatgolv, men begreppet inbegriper de flesta golvrelaterade tjänster. Allt från att lägga heltäckningsmatta i sovrummet till att byta plastgolv i badrummet eller slipa det gamla plankgolvet så att det blir som nytt är tjänster som du kan ansöka om här.

Kika gärna på vad andra kunder har ansökt om för typer av arbete (längst ner på sidan), så ser du att det är ett mycket brett spann av golvarbeten som går att få utförda genom oss.

Golvläggning ger rätt till ROT-avdrag

En av de viktigaste aspekterna när det kommer till golvläggning är förstås priset, vilket är ännu en anledning till att det är så viktigt att ta in flera offerter samtidigt från olika firmor. Grundpriserna kan faktiskt skilja sig en del åt mellan olika golvläggare. 

Golvläggning är även en typ av arbete som ger dig rätt till ROT-avdrag, vilket gör att priset du betalar för arbetet blir 30 procent mindre. Det allra vanligaste är att ROT-avdraget, liksom momsen, redan är inkluderat i prisförslaget som du får från golvläggarna i Stockholm, men ta en extratitt när du får ta del av kostnaderna.

Vår tjänst kostar ingenting att använda och du förbinder dig inte till att anlita någon av de golvläggare som hör av sig till dig. Men om du gör det så kan du vara trygg i att du väljer mellan några av de bästa och mest prisvärda golvläggarna i Stockholm! 

Lycka till med din golvläggning!

Våra senaste förfrågningar

Slavica bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Vi vill i vår helt nya badrum lägga golv-våtrumsmatta i utrymme om ca 7kvm där 2 golvbrunns ska finnas, dusch och badkar.

Eva bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Golvläggning ca 65kvm. Klickgolv.

Roine bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Jag håller på att bygga en fjällstuga på ca. 100 m2 och skulle behöva hjälp med att lägga klinker och sätta kakel i våtrum samt eventuellt lägga klinker i hela övriga huset. Är en betongplatta.

Sofia bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Jag behöver hjälp med slipningen av gammalt brädgolv i kök, hall och ett rum till. Tillsammans är ytan ca: 31 kvm. Jag vill ha det oljat i ljusgrå färg. Med någon slags lack ovanpå?
Går det att ordna så att man kan flytta möbler och…

Christer bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Badrum Hede fritidshus. Våtrums matta Ca 6-7 kvadrat samt dusch hörn. I bästa fall start 15/6

Alexander bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Hej!

Jag och min sambo funderar på hur mycket det kostar per kvadratmeter att få hårdvaxat trägolv i ek behandlat med nytt vax. Enligt rekommendationer ska det göra varje 1-3 år och vi överväger om det är värt att göra själv eller inte. Jag förstår…

veronica bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Microcement golv ca 50 kvm i Funäsdalen.

Soleda bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Bag har fått en vattenskada efter kyl och frys i köket. Nu behöver jag återställa golvet. Riva bort det gamla samt bortforsling golv. Vidare behövs det läggas nytt golv, lister socklar mm. Golvet är ungefär 20kvm.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.