Golvläggare i Göteborg

Här hittar du entreprenörer som erbjuder golvläggning i Göteborg. Golvläggare.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från experter på golvläggning och golvrenovering som kan göra allt från golvslipning, mattläggning, renovering av parkettgolv mm i Göteborg med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder golvläggning i Göteborg som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer du beskriver dinna önskemål ju enklare blir det för entreprenörer inom golvläggning i Göteborg att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika golvläggare Göteborg kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Amela bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Hej!
  Vad kostar det att lägga golv om man anlitar en byggfirma. Utan material endast golvläggning.
 • Martin bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Reparering / svetsning av badrumsmatta.
 • Mikaela bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Fixa golv i källare för tvättstuga och duschkarbin. Yta ca 3,6x3,4 m. Nu gammalt betonggolv. Ev även väggar o tak. Vill ha förslag och offert. Maila vid intresse att utföra arbetet.
 • Christine bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Lägga in 50 m2 laminatgolv, golv och material finns
 • Jan bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Fläck på parkettgolv i hyreslägenhet i Jönköping.
  Fläcket är mycket litet på cirka 0.1 m2.
  Det borde slipas och lackas om så man inte ser någon jätteskillnad mot originalgolvet. Alternativt hugga bort de skadade bitarna och ersätta dem med nya. Jag försökte själv att slipa och lägga...
 • Sven-Erik bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Spackling av golv samt läggning av ny matta i tvättrum.
 • Linda bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Lägga om golv på kontoret, ca 10m2. Egen villa.
 • Marie bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Hej, jag har en lgh 1,5a på 40 kvadrat, halva lgh är ett stort rum på cirka 20 kvadrat. Lägenheten är från 1954 och i detta rum är det ett gammalt parkettgolv. Jag har tapetserat om och satt upp nya lister, men blir nu intresserad...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.