Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v7

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Golvläggare i Västerås

Här hittar du golvläggare i Västerås. Golvläggare.nu används av företag, privatpersoner och organisationer som vill kunna ta in flera offerter samtidigt från experter på golvläggning och golvrenovering som kan göra allt från golvslipning, mattläggning, renovering av parkettgolv, med mera, i Västerås med omnejd. 

Det finns många golvläggare Västerås, men vi vet att det kan vara krångligt att hitta de mest prisvärda och kunniga. Därför har vi gjort det enkelt att be om offerter genom ett kontaktformulär som vi erbjuder här på sidan. Vi samarbetar med ett företag som har en mängd skickliga hantverkare i sin databas och som matchar din förfrågan med rätt kompetens. 

När du skickat in din kostnadsfria förfrågan kommer upp till fem golvläggare i Västerås att återkomma till dig med sina offerter, där du också får mer information om firmorna, tidigare kundomdömen, med mera. Sedan väljer du i lugn och ro det alternativ som du tycker matchar dina kriterier bäst.

Vilken typ av jobb kan jag få hjälp med?

Golvläggning förknippar vi oftast med att lägga ut ett trägolv eller laminatgolv, men begreppet inbegriper de flesta golvrelaterade tjänster. Allt från att lägga heltäckningsmatta i sovrummet till att byta plastgolv i badrummet eller slipa det gamla plankgolvet så att det blir som nytt är tjänster som du kan ansöka om här.

Kika gärna på vad andra kunder har ansökt om för typer av arbete (längst ner på sidan), så ser du att det är ett mycket brett spann av golvarbeten som går att få utförda genom oss.

Golvläggning ger rätt till ROT-avdrag

En av de viktigaste aspekterna när det kommer till golvläggning är förstås priset, vilket är ännu en anledning till att det är så viktigt att ta in flera offerter samtidigt från olika firmor. Grundpriserna kan faktiskt skilja sig en del åt mellan olika golvläggare. 

Golvläggning är även en typ av arbete som ger dig rätt till ROT-avdrag, vilket gör att priset du betalar för arbetet blir 30 procent mindre. Det allra vanligaste är att ROT-avdraget, liksom momsen, redan är inkluderat i prisförslaget som du får från golvläggarna i Västerås, men ta en extratitt när du får ta del av kostnaderna.

Vår tjänst kostar ingenting att använda och du förbinder dig inte till att anlita någon av de golvläggare som hör av sig till dig. Men om du gör det så kan du vara trygg i att du väljer mellan några av de bästa och mest prisvärda golvläggarna i Västerås! 

Lycka till med din golvläggning!

Våra senaste förfrågningar

caroline bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Lägga plankgolv (trägolv) på 50 km2 plus en etagetrappa.

Sara bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Hej,
Vi undrar hur mycket det skulle kosta att få en matta inlagd på varje steg i en öppen trappa. 14 steg, 7 st raka steg och 7 st steg med olika mått (trappan är vinklad). Trappan är i furu som vi har slipat och…

Gustav bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Vi vill lägga om golvet i iprincip hela lägenheten. Främst och det mest akuta är en ca 15kcm yta där det varit en vattenläcka och där finns nu inget golv, vi vill att detta golv och de andra golven ska bli enhetliga. Det gäller hall,vardagsrum,kök…

Annina bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Nytt golv i en liten stuga. Det är befintligt gammalt trägolv, tänker att man kan lägga en matta ovanpå det, men med en skiva under så att det blir slätt.

Frida bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Att lägga industriparkett/mosaikparkett (8mmx640mmx320mm. som ska limmas in. slipas och behandlas med hårdvaxolja.
Totalt ca 65 kvm

Emmelie bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Min katt har kissat och gjort en mörk fläck i hörnet på mitt parkettgolv

Helena bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Lägga in nytt köksgolv (typ laminat) ca 12-14 kvm + lister


Tänker att jag själv ska ta bort det gamla golvet o lister, men vad skulle det ungefär kosta att golvläggare tar bort gamla golvet + lister.

Fredrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Totalt 76 kvm furufaner skall rivas och istället lägga in douglasgolv. Lister skall även bytas. Allt är på ett plan i vardagsrum, hall, kök samt ett sovrum.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.