Golvläggare i Västerås

Här hittar du entreprenörer som erbjuder golvläggning i Västerås. Golvläggare.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från experter på golvläggning och golvrenovering som kan göra allt från golvslipning, mattläggning, renovering av parkettgolv mm i Västerås med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder golvläggning i Västerås som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer du beskriver dinna önskemål ju enklare blir det för entreprenörer inom golvläggning i Västerås att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika golvläggare Västerås kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Kristin bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Slipa och lacka köksgov med långa plank. Typ 8-10 kvadrat.
 • Thaer bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Lägga om 50 kvadratmeter ek parkettgolv
 • markus bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  läggning av ca 46 m2 parkettgolv i 4 rum
 • Hanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Golvläggning cirka 30 kvm. laminatgolv, klickgolv
 • Björn bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Byte av golvmatta i affärslokal (Frisersalong) C:a 100m. ev. tillkommer ytterligare lokal i samband med salongens lokal.Lokalen är belägen i en bostadsrättsförening.Kontaktperson i B.R.F är ordförande.
 • Sigrid bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Hej!
  Jag skulle behöva foga om klinkergolv i ett kök och en hall. Klinkergolvet är 20 år och är i terracotta från Höganäs. Gör ni sådana jobb. Vad kostar det per kvm?
  Mvh
  Sigrid Walve
 • Sven-Erik bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Ersätta befintlig plastmatta i en gästtoalett vars golvyta är 1,62 m x 1,08 m. Ingen golvbrunn finns, men ny wc och ett nytt handfat skall ersätta de befintliga. I övrigt skall det ursprungliga ytskiktet användas.
 • Boris bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Vi bor i ett radhus där vi önskar byta golv. Ytorna är ganska stora och på bottenvåningen är det öppen planlösning, olika väggar och rum finns men ej dörrar, på ca 90 kvm.

  Det finns en ovanvåning på ca 50kvm.

  Vad kan det kosta att genomföra...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.