Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v7

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Golvslipning

Ett snabbt och mindre kostsamt sätt att förnya ett golv kan vara en golvslipning. Då försvinner repor, jack och färgförändringar. Det kan vara ett mindre kostsamt alternativ till att byta hela golvet och få det att hålla några år till. Efter slipningen kan golvet lackas, vaxas, lutas, betsas och bli ljusare eller mörkare. Är golvet av bra kvalitet, kan det efter en golvslipning förefalla som nytt. 

Om du är behov av att hitta företag som utför tjänster inom golvslipning kan du söka här och få offerter, så du kan se vad det kostar och vad som ingår. En bra början kan vara att mäta golvet och se efter vilket material det är av.

Vare sig du är företagare eller privatperson och om det rör sig om ett litet eller stort golv, så hittar du dina offerter här. Prova en golvslipning och se om det verkligen behövs ett nytt golv eller om det gamla håller några år till.

När behövs en golvslipning?

Golvslipning är ett populärt sätt att behandla trägolv som slitits med åren, för att de ska återfå sin lyster och glans från fornstora dagar. Ofta kommer man runt problemet genom att lägga ett parkettgolv eller laminatgolv över det slitna trägolvet, men det kräver både mer resurser och tid. 

En golvslipning är ofta en snyggare och billigare lösning på problemet!

Vilka typer av golv kan slipas och vad kostar det?

Vanliga typer av golv som kan slipas är furugolv, plankgolv och parkettgolv och priserna sätts i regel per kvadratmeter. Om golvet ska behandlas med någon ytbehandling, såsom lack eller vax kostar även det extra, och olika typer av ytbehandlingar är olika kostsamma. Du har rätt till ROT-avdrag på golvslipning, vilket sänker priset på arbetskostnaden.

För att du ska få en uppfattning vad som är en rimlig prisbild och för att du ska få möjlighet att i samråd med proffs komma fram till vilken som är den bästa ytbehandlingen (om någon) för just ditt golv, så finns vår offertförfrågningstjänst.

Fyll i kontaktformuläret redan idag och ta det första steget mot att återuppliva ditt slitna trägolv!

Våra senaste förfrågningar

veronica bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Microcement golv ca 50 kvm i Funäsdalen.

Carl Johan bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Material kan, men behöver inte ingå UTAN en uppskattad tidsåtgång i timmar behövs samt totalkostnad. OBS! Timmarna får under inga som helst omständigheter bli fler än offererat så se till att ha buffert i antal timmar i offert. Totalt ca. 185m2 varav 102 m2 är…

ulf bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Hej! Vill lägga heltäckningsmatta i vardagsrum. hall och kök. Vet att det är ovanligt i kök men så vill jag ha det. Vill veta kostnaden för inläggning av fackman. Sammanlagt rör det sig om 35 kvm. Mattans kostnad varierar men jag önskar något i…

Anja bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Behöver byta mitt köksgolv som blivit skadat av våra hundar som tyvärr kissat inne mot kyl o frys, detta har upptäckts alldeles för sent och behöver nu bytas.
Golvytan i hela köket är ca 11kvm.
Golvet idag är troligtvis parkett eller liknande, jag ska flytta så det…

Alexander bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Hej!

Jag och min sambo funderar på hur mycket det kostar per kvadratmeter att få hårdvaxat trägolv i ek behandlat med nytt vax. Enligt rekommendationer ska det göra varje 1-3 år och vi överväger om det är värt att göra själv eller inte. Jag förstår…

Sara bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Hej!

Först behöver vi hjälp med ett försäkringsärende och går det bra så vill vi ha hjälp med golv i resten av huset (ca 600m2)

Jag har blivit ombedd av Folksam att skicka in en offert till dem gällande reparation av skada orsakad av en grävling…

Ewa bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Vårt sovrum i fritidshuset har en gammal heltäckningsmatta. Vi vill ha bort den och förslag till en bra golvbeläggning.

Erica bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Byte av laminatgolv i kök (knappt 15 kvm i storlek).
Läcka från kylskåp har orsakat mindre vattenskada. Mattan har klippts upp där men ör osäker på hur djupt ev skada gått.
Branschförsäkring, garanti och i Sverige certifierad hantverkare är en förutsättning. GBR och eller GVK önskas.…
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.