Golvslipning

Ett snabbt och mindre kostsamt sätt att förnya ett golv kan vara en golvslipning. Då försvinner repor, jack och färgförändringar. Det kan vara ett mindre kostsamt alternativ till att byta hela golvet och få det att hålla några år till. Efter slipningen kan golvet lackas, vaxas, lutas, betsas och bli ljusare eller mörkare. Är golvet av bra kvalitet, kan det efter en golvslipning förefalla som nytt.

Om du är behov av att hitta företag som utför tjänster inom golvslipning kan du söka här och få offerter, så du kan se vad det kostar och vad som ingår. En bra början kan vara att mäta golvet och se efter vilket material det är av.

Vare sig du är företagare eller privatperson och om det rör sig om ett litet eller stort golv, så hittar du dina offerter här. Prova en golvslipning och se om det verkligen behövs ett nytt golv eller om det gamla håller några år till.

Våra senaste förfrågningar

 • Caroline bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Golvrestaurering om cirka 2kvm av vitbetsad fiskbensparkett efter fuktskada i kök.
 • Andreas bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Bor i Riksby (Bromma) och lägenheterna är byggda på 1940-talet. Skulle behöva hjälp med att riva bort det gamla trägolvet som är limmat. Under det ser det ut att ligga trä som man ev. kan slipa ned för att sedan lägga 20m2 parkett. Det vore...
 • Hanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Vi är intresserad av en erfaren golvläggare för att initialt lägga fiskbensparkett med fris kök 40m2 + vardagsrum 20m2. Kommer läggas på golvvärme. Där efter tillkommer golvläggning av kontor, hall och sovrum.
 • Lars-Erik bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Önskar pris på plastmatta inkl läggning på ca 11m2 golv men en ca 150mm uppvikt kant runtom längd på kant 19m samt ett hörn men plastmatta på vägg B=2m H=2m ca 4m2 yta på vägg.
 • Anette bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Badrumsrenovering med våtrumsmatta golv och väggar, storlek ca 3,5 kvm. Samt byte av golvbrunn. I dagsläget är det våtrumsmattor golv och väggar.
 • Anton bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Villa i bromma. Kök och matsal har trägolv som behöver slippas och göras ljus. Vardagsrum har klinkers som vi vill nytt trägolv på, samma som matsal och kök. Total ca 30m2 nytt golv och ca 30m2 som behöver slippas. Sedan allt golv i samma färg...
 • Torbjörn bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Jag skulle vilja ha plastmatta lagd i vår trapp till övervåningen. Trappen är svängd 180 grader och har 14 trappsteg. bredd 820 cm.
 • Ali bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Måla väggen ljusgrå i badrummet och lägga plastmatta på 4kvm.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.