Golvslipning

Ett snabbt och mindre kostsamt sätt att förnya ett golv kan vara en golvslipning. Då försvinner repor, jack och färgförändringar. Det kan vara ett mindre kostsamt alternativ till att byta hela golvet och få det att hålla några år till. Efter slipningen kan golvet lackas, vaxas, lutas, betsas och bli ljusare eller mörkare. Är golvet av bra kvalitet, kan det efter en golvslipning förefalla som nytt.

Om du är behov av att hitta företag som utför tjänster inom golvslipning kan du söka här och få offerter, så du kan se vad det kostar och vad som ingår. En bra början kan vara att mäta golvet och se efter vilket material det är av.

Vare sig du är företagare eller privatperson och om det rör sig om ett litet eller stort golv, så hittar du dina offerter här. Prova en golvslipning och se om det verkligen behövs ett nytt golv eller om det gamla håller några år till.

Våra senaste förfrågningar

 • Helena bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Läggning av våtrumsmatta i tvättstuga ca 10 kvadrat.
 • Sofia bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Hej,
  Jag har problem med tobaksstank i en lägenhet som jag ska flytta in i och skulle behöva byta ut golven i de rum där det ligger gammal plastmatta idag. Jag vill byta till ekparkett, samma variant som ligger i de andra rummen i lägenheten idag.
  Det...
 • Tina bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Lägga våtrumsmatta i badrum, o ta bort befintlig. Ca 6 kvadratmeter.
 • Joacim bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  ta bort befintligt golv i kök, vardagsrum och sovrum. lägga ny parkett i dessa rum + hall och nya golvlister i samtliga rum om det behövs. totalt ca 36kvm.
 • Göran bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Golvslipning furugolv inkl lackbehandling
 • Urban bad om offert för Bygg & hantverkare - Badrumsrenovering
  Lägga in våtrumsmatta i dusch/wc. Inga vattenrör eller wc-rör i golv. 1 golvbrunn
  8 kvm i fritidshus
 • Ivo bad om offert för Bygg & hantverkare - Badrumsrenovering
  Lägga ny plastmatta på väggarna och golvet i badrummet. I dag är det plastmatta på golvet från 80 talet som ska rivas bort. På väggarna är det våtrumstapet som ska rivas bort, också från 80 talet. Söker vi företag som kan utföra jobbet med ROT...
 • Latiff bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Ekparkett golvläggning.25kvm + 50kvm där gamla golv skall rivas.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.