Golvläggare i Uppsala

Här hittar du golvläggare i Uppsala. Golvläggare.nu används av företag, privatpersoner och organisationer som vill kunna ta in flera offerter samtidigt från experter på golvläggning och golvrenovering som kan göra allt från golvslipning, mattläggning, renovering av parkettgolv, med mera, i Uppsala med omnejd. 

Det finns många golvläggare Uppsala, men vi vet att det kan vara krångligt att hitta de mest prisvärda och kunniga. Därför har vi gjort det enkelt att be om offerter genom ett kontaktformulär som vi erbjuder här på sidan. Vi samarbetar med ett företag som har en mängd skickliga hantverkare i sin databas och som matchar din förfrågan med rätt kompetens. 

När du skickat in din kostnadsfria förfrågan kommer upp till fem golvläggare i Uppsala att återkomma till dig med sina offerter, där du också får mer information om firmorna, tidigare kundomdömen, med mera. Sedan väljer du i lugn och ro det alternativ som du tycker matchar dina kriterier bäst.

Vilken typ av jobb kan jag få hjälp med?

Golvläggning förknippar vi oftast med att lägga ut ett trägolv eller laminatgolv, men begreppet inbegriper de flesta golvrelaterade tjänster. Allt från att lägga heltäckningsmatta i sovrummet till att byta plastgolv i badrummet eller slipa det gamla plankgolvet så att det blir som nytt är tjänster som du kan ansöka om här.

Kika gärna på vad andra kunder har ansökt om för typer av arbete (längst ner på sidan), så ser du att det är ett mycket brett spann av golvarbeten som går att få utförda genom oss.

Golvläggning ger rätt till ROT-avdrag

En av de viktigaste aspekterna när det kommer till golvläggning är förstås priset, vilket är ännu en anledning till att det är så viktigt att ta in flera offerter samtidigt från olika firmor. Grundpriserna kan faktiskt skilja sig en del åt mellan olika golvläggare. 

Golvläggning är även en typ av arbete som ger dig rätt till ROT-avdrag, vilket gör att priset du betalar för arbetet blir 30 procent mindre. Det allra vanligaste är att ROT-avdraget, liksom momsen, redan är inkluderat i prisförslaget som du får från golvläggarna i Uppsala, men ta en extratitt när du får ta del av kostnaderna.

Vår tjänst kostar ingenting att använda och du förbinder dig inte till att anlita någon av de golvläggare som hör av sig till dig. Men om du gör det så kan du vara trygg i att du väljer mellan några av de bästa och mest prisvärda golvläggarna i Uppsala! 

Lycka till med din golvläggning!

Våra senaste förfrågningar

 • My bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Plastmatta i hall, ca 8-10 kvadratmeter. Ta bort delar av en gammal och lägga in en ny. Behöver få arbetet gjort snarast.
 • Carl bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Lägga 80kvm. redan inköpt massivt torkat norrländskt furugolv 30x280mm. på golv med golvvärme. Kräver viss extra kunskap.
  Samt ev. Slipa, grå-pigmentera, olja samt därefter hårdvaxolja o. polera (matt halkfritt)
  Även detta kräver viss extra kunskap
  Önskar få lämplig kontakt snarast tex per tfn.
 • Rolf bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Nytt golv i äldre kök, c:a 16 kvm. Behöver hjälp med flytt av kyl och frys och ett skåp.
 • Fredrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Golvläggning parkett, ca 50 kvm i hall, kök o vardagsrum.
 • Louise bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Golvläggning av 2-stav laminatgolv i vardagsrum på 20 kvm
 • Per bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Slipning, spackling och lackering av nylagd stavparkett i massiv ek, 11 kvm.
 • Lena bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Golvläggning ekparkett i vardagsrum inkl socklar. Rummet är 22 kvm. Eventuellt läggs parkett på befintligt parkettgolv. Annars kan vi själva riva ut det. Bor i Västerås.
 • Daniel bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  18kvm klicker
  12kvm mosaik
  Flytspackilng

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.