Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

servicefinder v7

Lämna din offertförfrågan via vår samarbetspartner Servicefinder.
Du får svar från upp till 5 företag som kan hjälpa dig.

Golvläggare i Uppsala

Här hittar du golvläggare i Uppsala. Golvläggare.nu används av företag, privatpersoner och organisationer som vill kunna ta in flera offerter samtidigt från experter på golvläggning och golvrenovering som kan göra allt från golvslipning, mattläggning, renovering av parkettgolv, med mera, i Uppsala med omnejd. 

Det finns många golvläggare Uppsala, men vi vet att det kan vara krångligt att hitta de mest prisvärda och kunniga. Därför har vi gjort det enkelt att be om offerter genom ett kontaktformulär som vi erbjuder här på sidan. Vi samarbetar med ett företag som har en mängd skickliga hantverkare i sin databas och som matchar din förfrågan med rätt kompetens. 

När du skickat in din kostnadsfria förfrågan kommer upp till fem golvläggare i Uppsala att återkomma till dig med sina offerter, där du också får mer information om firmorna, tidigare kundomdömen, med mera. Sedan väljer du i lugn och ro det alternativ som du tycker matchar dina kriterier bäst.

Vilken typ av jobb kan jag få hjälp med?

Golvläggning förknippar vi oftast med att lägga ut ett trägolv eller laminatgolv, men begreppet inbegriper de flesta golvrelaterade tjänster. Allt från att lägga heltäckningsmatta i sovrummet till att byta plastgolv i badrummet eller slipa det gamla plankgolvet så att det blir som nytt är tjänster som du kan ansöka om här.

Kika gärna på vad andra kunder har ansökt om för typer av arbete (längst ner på sidan), så ser du att det är ett mycket brett spann av golvarbeten som går att få utförda genom oss.

Golvläggning ger rätt till ROT-avdrag

En av de viktigaste aspekterna när det kommer till golvläggning är förstås priset, vilket är ännu en anledning till att det är så viktigt att ta in flera offerter samtidigt från olika firmor. Grundpriserna kan faktiskt skilja sig en del åt mellan olika golvläggare. 

Golvläggning är även en typ av arbete som ger dig rätt till ROT-avdrag, vilket gör att priset du betalar för arbetet blir 30 procent mindre. Det allra vanligaste är att ROT-avdraget, liksom momsen, redan är inkluderat i prisförslaget som du får från golvläggarna i Uppsala, men ta en extratitt när du får ta del av kostnaderna.

Vår tjänst kostar ingenting att använda och du förbinder dig inte till att anlita någon av de golvläggare som hör av sig till dig. Men om du gör det så kan du vara trygg i att du väljer mellan några av de bästa och mest prisvärda golvläggarna i Uppsala! 

Lycka till med din golvläggning!

Våra senaste förfrågningar

Christer bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Jag är intresserad av att få ett golv slipat.
Det är ett furugolv som är lackat.
Ytan är cirka 12 m2
Endast slipning.
Finns i Fjugesta.

Ingrid bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Vill ha hjälp med att lägga in en våtrumms matta i ett badrum på ca 4,5 m2.
Underarbetet är klart.

Per bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Lägga golv i en 3 rumslägenhet yta som ska läggas ca 78 kvm vi köper golvet själv det blir PARKETTGOLV EK 4-STAV 14MM BARLINEK vi köper.

Håkan bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Omläggning av mattor på vägg och golv i mindre duschrum i fritidshus utanför Gamleby. Uppspackling med lutning till golvbrunn. Utbyte av brunn.

Mattias bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Golvläggning ca 10kvm. Parkettgolv

Katinka bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

OBS! Svara gärna via mail och ring inte då jag sitter i möten och kommer troligtvis inte kunna svara.

Hej!
Jag skulle vilja ha en offert på att lägga golv på ca 60 kvm (3 st rum samt en korridor).

Jag är intresserad av en offert…

Per bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Spackling av badrumsgolv på elslingor för fall mot brunn,limning golv och väggtapet våtrum

Melina bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv

Hej
Vi byta plastmatta i vår tvättstuga, som är ca 3,5×2,1 m. Det finns två avlopp, ett för tvättmaskinen och ett för en duschkabin. Offert önskas.
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.