Pris för golvläggare

Priset för att anlita en golvläggare beror självklart på hur stor yta du ska lägga om, vilket typ av golv du vill lägga och om du själv står för material eller om du vill att hantverkaren skall inhandla detta åt dig.

Dock så behöver inte kostnaden bli så väldigt stor eftersom ett golv ofta kan gå ganska snabbt att lägga. Det bästa sättet för att ta reda på hur mycket just din golvläggning kommer kosta är att använda vårt formulär och beskriva dina behov så utförligt som möjligt. På detta sätt kommer du få prisförslag från upp till fem olika hantverkare och det blir lätt för dig att kontakta respektive hantverkare för att diskutera upplägget och sedan välja den golvläggare som känns bäst för dig.

Våra senaste förfrågningar

 • Hanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Vi har klinkergolv i hall och på kontor och behöver hjälp med att foga om det då befintliga fogar har spruckit/ börjat gå i sönder.
 • Hasse bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Mat läggning i badrum. Förberedelse med flytspackel samt matlagning.
 • jesper bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  150m2 klinkers på nytt jämnt och fint betongplatta. Inga brunnar.
 • Edmond bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Nyproduktion utav tvåplans villa på 184 kvm. Jag skulle vilja ha offert på vad det kostar att lägga ca 165 kvm parkett utav Tarkett Rumba Milkey White (3-stav). Material, arbete samt täckning av golv ska ingå i priset.
 • Lotta bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Lägga plast matta i liten hall.
 • Marie bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Läggning av vinylgolv klick i 4 rum totalt ca 45 kvadratmeter.
 • Hannah bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  behöver hjälp med att beskära och lägga en heltäckningsmatta till en garderob som är storlek 474 cm x 222 cm. Mattan har jag redan så behöver endast någon som kan hjälpa till att beskära och lägga på plats. ska ej limmas. parkettgolv. På södermalm i...
 • Navid bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Parkett och klinker golvlagning samt rivning

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.