Pris för golvläggare

Priset för att anlita en golvläggare beror självklart på hur stor yta du ska lägga om, vilket typ av golv du vill lägga och om du själv står för material eller om du vill att hantverkaren skall inhandla detta åt dig.

Dock så behöver inte kostnaden bli så väldigt stor eftersom ett golv ofta kan gå ganska snabbt att lägga. Det bästa sättet för att ta reda på hur mycket just din golvläggning kommer kosta är att använda vårt formulär och beskriva dina behov så utförligt som möjligt. På detta sätt kommer du få prisförslag från upp till fem olika hantverkare och det blir lätt för dig att kontakta respektive hantverkare för att diskutera upplägget och sedan välja den golvläggare som känns bäst för dig.

Våra senaste förfrågningar

 • Jessica bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Hej hej, vi ska lägga plast golv på badrummet. Men vi vill inte utföra det arbetet själv. Då vi inte ha gjort de förr. Vad skulle eventuellt ni/du ha för att legga golvet?
 • Håkan bad om offert för Bygg & hantverkare - Badrumsrenovering
  Lägga ny våtrums matta i badrum som är ungefär 5 kvadratmeter. Blir även aktuellt med ny matta i duschrum ungefär ett par dagar senare (storlek på duschrum ca 3 kvadratmeter).
 • Berit bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Hej! Behöver hjälp med att lägga nytt golv liten hall/kök. Entréhall 2.0x2.5..kök 3.5x1.5
 • Madeleine bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Hjälp med att lägga en vinylmatta uppe i hallen där det saknas matta. Ca 20-25 kvm. Kan vara mindre eller mer.
 • Johan bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Komplettering av ekparkettgolv i vardagsrum, dvs. lagning av sex mindre hål, omslipning och ytbehandling (lack) av hela golvet
  Total golvyta, ca 35 kvm
  Total yta på hål, ca 1 kvm
 • Jimmy bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Har ett golv med fiskbensparkett som behöver lagas med några nya stavar. Golvet är laggt någon gång på 50 eller 60 talet.
 • Rikard bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Hej!
  Söker mattläggare för badrum, jobbet består av att flytspackla och lägga ny badrumsmatta, ca 12 kvm. Materialet har vi redan.
 • Lena bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Jag har fått en vattenskada i köket efter en trasig kyl och frys. Nu behöver jag nytt laminatgolv i köket (ca 25 kvm), bryta upp det gamla, sätta ny gipsskiva på väggen bakom kyl och frys samt byta ett dörrfoder.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.