Golvläggare i Jönköping

Här hittar du entreprenörer som erbjuder golvläggning i Jönköping. Golvläggare.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från experter på golvläggning och golvrenovering som kan göra allt från golvslipning, mattläggning, renovering av parkettgolv mm i Jönköping med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder golvläggning i Jönköping som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer du beskriver dinna önskemål ju enklare blir det för entreprenörer inom golvläggning i Jönköping att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika golvläggare Jönköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Theo bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Vi behöver hjälp med att lägga en plastmatta med uppvik i ett serverrum ca 2m2

  Kontakta för mer info.
 • Jeanette bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Önskar hjälp med att lägga ny våtrumsmatta i badrum. Storlek på golvet är 1,60 x 1,20 cm.
 • Sven-G bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Vi behöver hjälp med att lägga golv i ett källarrum. Rummet är på ca 12 m2. Ena halvan har kvar rester av målning. Andra halvan har haft plastmatta som vi tog bort för ett par månader sedan.
 • Max bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Byte av gamla heläckningsmattor pà ovanvàning.
 • Susanne bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Lagga in ett vinylgolv I köket om 18,5 kvm
 • Per bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Hej ! Jag tänkte få in ett nytt laminatgolv i köket och hallen, samma golv i bägge, har inte mätt exakt men ca. 35 kvm, 9 dörrar och två öppningar. Idag ligger det plastmattor. Jag river ut gamla socklar och foder men vill ha nytt...
 • Louise bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Jag vill ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i sovrum med befintligt trägolv i dagsläget så mattan skall skäras in med listor på plats.
 • Elisabet bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Lägga parkett i rum på 8 kvm, har redan köpt parketten

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.