Hitta mattläggare

Söker du en mattläggare som kan byta eller lägga ny matta i badrummet, i våtutrymmet eller lägga in en ny heltäckningsmatta på kontoret. Heltäckningsmattor har blivit populära igen och fler vill ha ett mjukt underlag att gå på.

Du kan här på ett smidigt och helt kostnadsfritt sätt hitta en mattläggare och få in ett antal offerter. Med utgångspunkt i offerterna kan du se och bedöma tiden och kostnaden för arbetet.

Att anlita en specialist gör att jobbet blir klart inom skälig tid och du slipper själv krångla med att få mattan på rätt plats. Det sägs vara relativt svårt att lägga en matta och det kan vara svårt att själv bedöma vilken matta som passar in och håller för de påfrestningar som finns. Anlita ett proffs och få din nya matta på plats på nolltid och upplev den fantastiska känslan av ett jämt och rakt resultat.

Våra senaste förfrågningar

 • Kenneth bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Toalett, ca 3,5 kvm behöver en ny golvmatta.
 • Louise bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Jag vill ha hjälp med att lägga in en heltäckningsmatta i sovrum med befintligt trägolv i dagsläget så mattan skall skäras in med listor på plats.
 • Mattias bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Hej!

  Jag skulle vilja ha hjälp med att lägga 4,5 kvadratmeter klinker i hallen. Plattorna inhandlar jag själv (20x60cm). Under ca 3 kvadratmeter skulle jag vilja ha golvvärme T2 Quicknet 3,5m2. Golvvärmemattan inhandlar jag själv.

  Till resterande delen av hallen, ca 9 kvadratmeter önskas läggning av heltäckningsmatta....
 • Bo bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Behöver ny plastmatta i bastu med mått 230*270 + kant att vika upp. Gammal plastmatta kvar men behöver nog tas bort. Bastun är belägen vid Kåtebosjön strax söder om Brokind med fastighetsbeteckning Bokärr 2.2, näst sista fastigheten på vägen mot Melskog, där vägen mot fastigheten...
 • Kristin bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Slipa och lacka köksgov med långa plank. Typ 8-10 kvadrat.
 • Magnus bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Lägga in FOBO Surestep i ett nytt hus på 30 kvadrat, ett rum. Max 3 avloppsbrunnar och två avlopp. Uppvik på ?. Våtrum, vi gör underbehandling.
 • Lars bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Golvslipning av furugolv som är lackat och repigt.
 • Sejfo bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Behöver hjälp med att komplettera en skadad plastmatta i en skolmatsal. Ca. 5 kvm.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.