Hitta mattläggare

Söker du en mattläggare som kan byta eller lägga ny matta i badrummet, i våtutrymmet eller lägga in en ny heltäckningsmatta på kontoret. Heltäckningsmattor har blivit populära igen och fler vill ha ett mjukt underlag att gå på.

Du kan här på ett smidigt och helt kostnadsfritt sätt hitta en mattläggare och få in ett antal offerter. Med utgångspunkt i offerterna kan du se och bedöma tiden och kostnaden för arbetet.

Att anlita en specialist gör att jobbet blir klart inom skälig tid och du slipper själv krångla med att få mattan på rätt plats. Det sägs vara relativt svårt att lägga en matta och det kan vara svårt att själv bedöma vilken matta som passar in och håller för de påfrestningar som finns. Anlita ett proffs och få din nya matta på plats på nolltid och upplev den fantastiska känslan av ett jämt och rakt resultat.

Våra senaste förfrågningar

 • Håkan bad om offert för Bygg & hantverkare - Badrumsrenovering
  Lägga ny våtrums matta i badrum som är ungefär 5 kvadratmeter. Blir även aktuellt med ny matta i duschrum ungefär ett par dagar senare (storlek på duschrum ca 3 kvadratmeter).
 • Lena bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Jag har fått en vattenskada i köket efter en trasig kyl och frys. Nu behöver jag nytt laminatgolv i köket (ca 25 kvm), bryta upp det gamla, sätta ny gipsskiva på väggen bakom kyl och frys samt byta ett dörrfoder.
 • Carl bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Lägga 80kvm. redan inköpt massivt torkat norrländskt furugolv 30x280mm. på golv med golvvärme. Kräver viss extra kunskap.
  Samt ev. Slipa, grå-pigmentera, olja samt därefter hårdvaxolja o. polera (matt halkfritt)
  Även detta kräver viss extra kunskap
  Önskar få lämplig kontakt snarast tex per tfn.
 • Ralf bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Byte av golv i kök till matta c.a 12kvm i lägenhet
 • Bengt bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Borttagning av befintlig våtrumsmatta. Mindre utjämning/avjämning/spackling av förhöjning mellan två golvspånskivor. Läggning av ny våtrumsmatta 3.0 x 2.15 m jämte uppdragning på vägg. I samband med läggning även byte till ny godkänd golvbrunn
 • Urban bad om offert för Bygg & hantverkare - Badrumsrenovering
  Lägga in våtrumsmatta i dusch/wc. Inga vattenrör eller wc-rör i golv. 1 golvbrunn
  8 kvm i fritidshus
 • Gunnel bad om offert för Bygg & hantverkare - Badrumsrenovering
  Jag vill ha en matta inlagd i badrum,
 • Janos bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Har en vardagsrum golv ca 45 kvm och funderar att lägga på nytt

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.