Golvläggare i Linköping

Här hittar du entreprenörer som erbjuder golvläggning i Linköping. Golvläggare.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från experter på golvläggning och golvrenovering som kan göra allt från golvslipning, mattläggning, renovering av parkettgolv mm i Linköping med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder golvläggning i Linköping som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer du beskriver dinna önskemål ju enklare blir det för entreprenörer inom golvläggning i Linköping att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika golvläggare Linköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Marcela bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Gammalt parkettgolv ska bort och nytt parkettgolv läggas. Rum i nedervåning (gatupaln). Ca 48 kvm.
 • Jan-Peter bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Lägga klinker i kök med golvvärme
 • Peter bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Ska anlägga golv för livsmedelsmaskiner, ca 8 x 4 meter, behöver en kraftig plastmatta, som tål både att spolas av dagligen, men också pallyftare och maskiner på 100-500 kg. Det är trä under, så viss rörlighet råder, vi vet inte riktigt hur underlag ska skapas,...
 • Mattias bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Rum, ca 10 m2, med kork/plastrutor limmade direkt på betonggolv. Befintligt golv ska bort, och även limmet, eftersom det luktar. Golv/lim har varit på analys, och är asbestfritt.

  Därefter behöver nytt golv läggas in.
 • Tibor bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Slipning/lackering golv Tarkett Diamantfur lagd 1992 32 kvm inkl lagning/ spackling mindre skada
 • Emilia bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Vill ha lagt klinkers i hallen och sen furugolv (plankor) i resten av lägenheten. Är på 53kvm i allt, hall, sovrum, kök och vardagsrum. Vill helst undvika trösklar så gott som det går. Vill få det gjort i vecka 21 och klart under 1 veckas...
 • Oskar bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Lägga trägolv i vardagsrum och hall (ca. 20 kvm + 2 kvm) och ev. också i kök (ca. 10 kvm). Ett initialt samtal kring material, upplägg och pris vore fint. Tar gärna emot prisförslag/alternativ. Tänker mig arbetsstart så snart som möjligt.
 • Erik bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Slipa parkett

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.