Golvläggare i Norrköping

Här hittar du entreprenörer som erbjuder golvläggning i Norrköping. Golvläggare.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från experter på golvläggning och golvrenovering som kan göra allt från golvslipning, mattläggning, renovering av parkettgolv mm i Norrköping med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder golvläggning i Norrköping som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer du beskriver dinna önskemål ju enklare blir det för entreprenörer inom golvläggning i Norrköping att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika golvläggare Norrköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Emma bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Jag har precis köpt en lägenhet i Täby. Den är 53,4 kvm och det är ekparkett överallt utom i badrummet. Så kanske 50 kvm totalt då. Jag skulle vilja slipa den och sen göra en infärgning och ytbehandling.

  De produkter jag har tittat på och...
 • Carrie bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Hej

  Vi skulle ha hjälp med att lägga klinker på golvet i vår källare. Vi skulle vilja få en offert. I offerten skulle vi vilja veta om Ni eller Vi skall köpa och bekosta material.
  Källaren har en betong-platta som rör sig lite.

  Mvh
  Carrie
 • Catrin bad om offert för Bygg & hantverkare - Badrumsrenovering
  Minibadrum som ska ha stående porslinsstol, litet tvättfat och duschkabin 80x80 m. Lägga fall på golv samt plastmatta i badrum som är 1x 2.17 m
 • Daniel bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Vill ha hjälp att lägga in en linoleummatta i trappen ner till källaren
  Jag har mattan hemma!
 • eva bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Har ett sommar hus där vi snarast( maj månad ej senare) skulle behöva få en trappa plus en hall och två rum totalt ca 30 kvm förutom trappan. Vill få golven slipade
  och lackade.
 • Soheila bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Golvnivå i kök, hall, sovrum
 • Marcela bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Gammalt parkettgolv ska bort och nytt parkettgolv läggas. Rum i nedervåning (gatupaln). Ca 48 kvm.
 • Joakim bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Ta bort nålsfiltsmatta, slipa och sätta dit ny matta i trapp. 14 trappsteg. Matta och lim finnes. Rot?

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.