Golvslipning

Ett snabbt och mindre kostsamt sätt att förnya ett golv kan vara en golvslipning. Då försvinner repor, jack och färgförändringar. Det kan vara ett mindre kostsamt alternativ till att byta hela golvet och få det att hålla några år till. Efter slipningen kan golvet lackas, vaxas, lutas, betsas och bli ljusare eller mörkare. Är golvet av bra kvalitet, kan det efter en golvslipning förefalla som nytt.

Om du är behov av att hitta företag som utför tjänster inom golvslipning kan du söka här och få offerter, så du kan se vad det kostar och vad som ingår. En bra början kan vara att mäta golvet och se efter vilket material det är av.

Vare sig du är företagare eller privatperson och om det rör sig om ett litet eller stort golv, så hittar du dina offerter här. Prova en golvslipning och se om det verkligen behövs ett nytt golv eller om det gamla håller några år till.

Våra senaste förfrågningar

 • anneli bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Kök o ett sovrum
 • Dubravko bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Hej, jag har fått fuktskada på golvet av min kyl och frys. Det handlar om en yta på cirka 0,5 kvm. Behöver få det åtgärdat snarast, tack.
 • Stefan bad om offert för Bygg & hantverkare - Badrumsrenovering
  Lägga matta (2,3x3m) i våtrum i fritidsfastighet i närheten av Hycklinge.
 • Soheila bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Golvnivå i kök, hall, sovrum
 • Amand bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Lägga nytt golv i ett rum ca 18m2.
 • Sven-Erik bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Spackling av golv samt läggning av ny matta i tvättrum.
 • Mi bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Ca 50 kvadratmeter (vardagsrum och kök) behöver nytt golv. Gammalt golv lutar en del, så skulle behövas flytspacklas, och sedan ett nytt trägolv ovanpå. Liten enplansvilla i Danderyd
 • Marcus bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Liten dusch utan handfat eller WC på 2x1 meter vill jag ha plastmatta på golv och väggar. Rummet kommer vara förberett med slipade väggar, golvbrunn och vattenrör för dusch. Måste göras mellan 8-14 december.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.