Våra senaste förfrågningar

 • veronika bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Jag vill lägga om golvet i hela min lägenhet på ca 29 kv. Jag vill ha parkett i sovrum/vardagsrum i grå färg. Och i köket vill jag ha nån form av plast/kork i samma färg och även i hallen
 • Magnus bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Önskar pris på arbete att lägga nytt golv i kontorslokal om ca 90kvm. Återkom gärna med priset för arbetet separat samt ert pris på material av golv-typ:
  Kährs Ek Soil Olja Borstad Mörkbrun 3-stav - Parkettgolv. Arbetet ska kunna färdigställas under början av oktober...
 • Marcus bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Hej
  Vi önskar slipa ett ek parkettgolv. Vi vill även göra det ljusare, vitvax eller likande. Så ljust det går. Även några mindre reparationer samt iläggning av en bit som "saknas".
  Totalt 2 sovrum och ett vardagsrum samt en köksdel.

  ca 75m2
  Golvet är tidigare inte slipats.

  Bilder och husritning...
 • Dawn bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Att lägga en ny köksgolv, knappt 16kvm. Högtryckslaminat. Just nu så är halva ytan ekparkett och halva är laminatgolv (eller vinyl?). (gamla golvet måste tas upp osv). Den nya golvet ska även in under kyl o frys/diskmaskin, skåp, osv. Köket har även en köksö.
 • Jessica bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Hej. Har en fastighet med en yta på ca 168m2 som ska byggas om till restaurang så vi behöver ett golv för själva serveringsdelen och ett golv till köket som ska vara halkfritt och lätt att spola av.
 • Mattias bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Rum, ca 10 m2, med kork/plastrutor limmade direkt på betonggolv. Befintligt golv ska bort, och även limmet, eftersom det luktar. Golv/lim har varit på analys, och är asbestfritt.

  Därefter behöver nytt golv läggas in.
 • David bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Golvläggning av 11,5 kvm parkettgolv. Önskar offert på jobb inklusive rivning och montering av nya socklar. Nästan fyrkantigt rum utan konstiga vinklar och vrår. Återkom via mejl.
 • Emma bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Är inne på att lägga in ek-laminat hemma. Det gäller knappt 50 kvm, kök, hall och allrum med kamin. Nivåskillnader finns så 2-3 trösklar lär bli aktuellt. Golvvärme finns att ta hänsyn till samt låg takhöjd så vill ta bort så mycket gammalt golv som...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.