Våra senaste förfrågningar

 • Boris bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Vi bor i ett radhus där vi önskar byta golv. Ytorna är ganska stora och på bottenvåningen är det öppen planlösning, olika väggar och rum finns men ej dörrar, på ca 90 kvm.

  Det finns en ovanvåning på ca 50kvm.

  Vad kan det kosta att genomföra...
 • Nordros bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Förvaltar ett flertal hyreslägenheter i Herräng och Skebobruk och har behov av att hitta någon att samarbeta med vid underhåll/reparation.
 • Björn bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Byte av golvmatta i affärslokal (Frisersalong) C:a 100m. ev. tillkommer ytterligare lokal i samband med salongens lokal.Lokalen är belägen i en bostadsrättsförening.Kontaktperson i B.R.F är ordförande.
 • Melina bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Hej,

  Vi behöver hjälp att lägga om golvet i vår hall och vårt kök. Denna yta sitter ihop och är max 15m2 (mer exakta mått kommer). I dagsläget ligger ett hårt schackrutigt golv och vi vill byta detta till ett stengolv (klinker). Vi är intresserade av...
 • Mi bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Ca 50 kvadratmeter (vardagsrum och kök) behöver nytt golv. Gammalt golv lutar en del, så skulle behövas flytspacklas, och sedan ett nytt trägolv ovanpå. Liten enplansvilla i Danderyd
 • Anders bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Tacksam kostnadsförslag för att lägga våtrumsmatta och sätta in golvbrunn i litet (2.00 x 1.70 m) badrum. Kommer att sätta in duschkabin. (fn finns inget fall i golvet)
 • Sara bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Hej!

  Först behöver vi hjälp med ett försäkringsärende och går det bra så vill vi ha hjälp med golv i resten av huset (ca 600m2)

  Jag har blivit ombedd av Folksam att skicka in en offert till dem gällande reparation av skada orsakad av en grävling...
 • Urban bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Lägga våtrumsmatta i ett litet badrum i en sommarstuga. Badrummet är nytt (tillbyggt). Ca 5 kvm. Troligen aktuellt andra halvan av juni.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.