Golvläggare i Asarum

Här hittar du entreprenörer som erbjuder golvläggning i Asarum. Golvläggare.nu riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från experter på golvläggning och golvrenovering som kan göra allt från golvslipning, mattläggning, renovering av parkettgolv mm i Asarum med omnejd.

Det finns många firmor som erbjuder golvläggning i Asarum som utför stora och små projekt, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänster inom detta område.

Ju mer du beskriver dinna önskemål ju enklare blir det för entreprenörer inom golvläggning i Asarum att ge dig bra kostnads och projekt förslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att flera olika golvläggare Asarum kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Marica bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Lägga nytt laminat golv i hall
 • Lotta bad om offert för Bygg & hantverkare - Badrumsrenovering
  Hjälp med våtrumsmatta och våtrumstapet.
 • Jan bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Fläck på parkettgolv i hyreslägenhet i Jönköping.
  Fläcket är mycket litet på cirka 0.1 m2.
  Det borde slipas och lackas om så man inte ser någon jätteskillnad mot originalgolvet. Alternativt hugga bort de skadade bitarna och ersätta dem med nya. Jag försökte själv att slipa och lägga...
 • Örjan bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Borttagning av nuvarande golv samt läggning av nytt trägolv. Yta:c:a 20 kvm. Är OBS! Är ej behörig för rotavdrag.
 • Stefan bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Lägga ek laminat i fyra rum om totalt ca 45 kvm på Södermalm i stockholm. Golvet vi vill ha är av märket forbo och har serie nr 156158.
 • Martin bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  badrum,3,5 m2 sätt fall och lägga in våtrums matta
 • Oskar bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Lägga trägolv i vardagsrum och hall (ca. 20 kvm + 2 kvm) och ev. också i kök (ca. 10 kvm). Ett initialt samtal kring material, upplägg och pris vore fint. Tar gärna emot prisförslag/alternativ. Tänker mig arbetsstart så snart som möjligt.
 • Soheila bad om offert för Bygg & hantverkare - Golv
  Golvnivå i kök, hall, sovrum

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.